Evropský fotbal míří na nové kanály Nova Sport

Držte si klobouky! Skupina Nova oznámila spuštění nových sportovních kanálů, které nenechají v klidu žádného fanouška kvalitního fotbalu. Zapište si do kalendáře datum 13.8.2021. Toho dne na svých televizních obrazovkách budete moci poprvé sledovat stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Co si již sportovní fandové delší dobu špitali se nyní stalo realitou. TV Nova se podařilo sjednat partnerství se společností Saran Media Group, díky čemuž si budou moci čeští diváci vychutnat ty nejprestižnější evropské soutěže. Fanoušci se mohou nově těšit na Ligu Mistrů UEFA, italskou Serii A, španělskou La Ligu a německou Bundesligu. Tyto soutěže doplní francouzskou Ligue 1, která v nabídce Nova Sport nadále zůstává.

„Jsme nadšení, že se nám povedlo uzavřít pro naše diváky tuto dohodu. Klíčovým prvkem pro CME je totiž produkce nejen atraktivního lokálního, ale také prémiového sportovního obsahu, což nás podle mého názoru v segmentu placených TV výrazně odlišuje. Získáním těchto práv jsme výrazně zlepšili pozici CME v České republice i na Slovensku, neboť budeme schopni našim divákům nabídnout jedny z nejatraktivnějších fotbalových zápasů na trhu,“ říká Didier Stoessel, CEO CME.

Zdroj: youtube kanál TV Nova

Na novinky se intenzivně připravuje i výrobní oddělení. Nova Sport chystá bohatý doprovodný program, který využije i nové zpravodajské studio a ty nejmodernější technologie. Kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4 začnou vysílat už 13. srpna se startem německé Bundesligy a španělské LaLigy. O týden později začíná italská Serie A a 17. srpna Nova Sport odvysílá i 4. předkolo Ligy mistrů UEFA. Na nové sportovní stanice se mohou diváci těšit v nabídce O2 TV, T-Mobile Czech Republic, Slovak Telekom a DIGI Slovakia, s dalšími partnery TV Nova o distribuci ještě jedná.

Co to tedy znamená pro českého fotbalového fanouška? Úžasnou věc. Vůbec poprvé v historii bude moci sledovat ten nejlepší fotbal na jednom místě. S využitím O2 TV nepřijdete v sezóně 2021/22 o žádné důležité momenty z TOP 5 evropských soutěží, Ligy Mistrů a domácí Fortuna ligy! Nové stanice budou součástí balíčku O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business i chystaného předplaceného balíčku O2 TV Sport Plus. Pro výběr správného balíčku mrkněte na naše srovnání poskytovatelů televizí, které vám s rozhodováním jistě pomůže.


Přihlásit se k newsletteru

Zajímaly by vás nejlepší nabídky mobilních tarifů, ceny internetu, pojištění a dalších služeb? Stačí zadat svou emailovou adresu níže, jednou měsíčně zasíláme newsletter s nejlepší aktuální nabídkou na trhu:

 

Z odběru newsletterů se můžete kdykoliv odhlásit.


Na jakých kanálech poběží fotbalové soutěže:

  • Anglie (Premier League) – Premier Sport 1
  • Česko (FORTUNA:LIGA) – O2 TV Sport, O2 TV Fotbal
  • Francie (Ligue 1) – Nova Sport 2
  • Itálie (Serie A) – Nova Sport 3, Nova Sport 4
  • Liga Mistrů UEFA – Premier Sport 2, Nova Sport 3, Nova Sport 4
  • Německo (Bundesliga) – Nova Sport 3, Nova Sport 4
  • Španělsko (La Liga) – Nova Sport 3, Nova Sport 4

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *