Léto s T-Mobile přináší opět neomezená data

Mobilní operátor T-Mobile se s postupným uvolňováním vládních restrikcí rozhodl vrátit Česko zpět do formy. S novým balíčkem Sportovní léto si klienti od 18.6. až do konce srpna 2021 užijí neomezená data, s jejichž využitím lze přesně měřit a vyhodnocovat vlastní sportovní výkony bez ohledu na datové limity. Data navíc poběží neomezenou, tedy maximální možnou rychlostí a pozor, balíček bude k dispozici naprosto ZDARMA. 💪

Strávili jsme půl druhého roku v online prostředí a naše děti v intenzivní společnosti displejů a obrazovek. Proto jsme se rozhodli Českou republiku vyzvat k aktivitě. Tak, jako jsme ji před dvěma roky rozdatovali, chceme ji letos rozpohybovat. Navíc nás čeká léto ve znamení Olympijských her. S neomezenými daty z našeho nejnovějšího Sportovního balíčku tak můžeme v létě všichni sportovat, ukládat si nebo sdílet data o našich aktivitách, a zároveň nám neunikne žádné z našich želízek v tokijském ohni. S mobilními daty bude mít každý svou sportovní apku po ruce a věřím, že se nejen díky Olympiádě v létě všichni vrátíme do formy”, říká Michal Podlucký, ředitel segmentu rezidentních zákazníků společnosti T-Mobile Czech Republic.


Přihlásit se k newsletteru

Zajímaly by vás nejlepší nabídky mobilních tarifů, ceny internetu, pojištění a dalších služeb? Stačí zadat svou emailovou adresu níže, jednou měsíčně zasíláme newsletter s nejlepší aktuální nabídkou na trhu:

 

Z odběru newsletterů se můžete kdykoliv odhlásit.


Jak je uvedeno v tiskové zprávě, balíček neomezených dat Sportovní léto stačí jednoduše aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile. spouštíme 18/6/2021 a který zákazníkům nabídne neomezená data na celé léto až do konce srpna 2021. bude možná od 18. června 2021 do konce srpna. Rezidentní zákazníci a drobní podnikatelé si mohou aktivovat balíček ke kterémukoliv z používaných tarifů. Koncoví uživatelé firemních zákazníků potřebují pro možnost využití balíčku Sportovního léta aktivní datový balíček Mobilní internet EXTRA nebo Mobilní internet EXTRA Nastálo s datovým objemem od 2,5 GB. Uživatelé předplacených karet pak musí mít na své Twist kartě aktivní některý z obnovujících se měsíčních datových balíčků nebo roční datový balíček. Chystáte-li se do zahraničí, k dispozici dostanete 9.5 GB, jste-li rezidentním zákazníkem či firmou a 4.26 GB, pokud užíváte předplacenou kartu Twist.