Co je to XTB

XTB je mezinárodní broker specializující se na online obchodování s finančními instrumenty jako jsou akcie, komodity, forex (devizový trh), indexy a kryptoměny.

Společnost XTB poskytuje obchodní platformy pro investory a obchodníky, aby mohli provádět obchody na finančních trzích.

Jejich platforma umožňuje uživatelům sledovat trhy v reálném čase, provádět analýzy, otevírat a zavírat pozice na různých finančních nástrojích.

XTB také poskytuje vzdělávací materiály a analytické nástroje, a to i v češtině, aby investoři mohli lépe porozumět trhům a investičním příležitostem.

XTB je regulován a licencován v několika zemích a patří mezi oblíbené brokery pro investory, kteří se zajímají o obchodování s různými finančními nástroji prostřednictvím online platformy.


Výběr z blogových článků:

5G internet kabely

Jaké vymoženosti a jaká rizika přináší 5G internet

Jaký technologický pokrok nám přináší 5G internet? Pátá generace mobilních sítí se celosvětově označuje zkratkou 5G a přináší s sebou desetkrát rychlejší internetové připojení. Jaké další vylepšení přináší a jaká rizika 5G internet představuje?