tarify pro seniory senior fotí

Výhodné tarify pro seniory, nabídka internetu a televizí

Starší lidé často hledají jednoduché a přehledné řešení pro svou komunikaci. Mobilní telefon je pro ty nejstarší seniory často jediným zdrojem spojení s okolním světem. Mobilní operátoři to ví a nabízejí tak speciální tarify pro seniory, které jsou přizpůsobeny jejich potřebám a požadavkům. V článku se podíváme na některé výhody mobilních tarifů pro seniory, doporučíme nabídku internetového připojení a možnost sledování televize.

Většina mobilních operátorů nabízí výhodné tarify pro seniory. Důchodcům vychází vstříc hlavně nízkou cenou a možností velmi levně nebo dokonce zdarma volat vybraným osobám. Ty doby, kde senioři na svém mobilu internet nevyužívali, je také už pryč, a tak vedle tarifu s neomezeným voláním se na trhu často objevují i tarify se slušnou dávkou mobilních dat.

Mobilní tarify pro seniory

Nyní se podíváme na dva tarify pro seniory. Je to jednoduché, buď jste senior, který je zvyklí hodně volat a internet na mobilu nepotřebuje nebo senior, který si ten internet na mobilu občas rád dopřeje:

Tarif pro seniory – Volám neomezeně

tarify pro seniory

Je důležité zmínit, že u tohoto tarifu nejsou žádné zavazující smlouvy na dva roky, po měsíci používání si tarif můžete klidně změnit.

Je zde ale věková podmínka, tento tarif mohou získat osoby starší 65 let.

A pokud budete náhodou někdy nějaká ta data potřebovat, lze zvlášť dokoupit 750 MB za 70 Kč na měsíc.

Tarif pro seniory – Občas si zasurfuji

tarify pro seniory s internetem

Na rozdíl od první nabídky jsou zde výhodné neomezené SMS. Porce dat pro seniora je za nás dostačující a 250 minut volání je na měsíc také dost.

U tohoto tarifu se ověřuje rodné číslo, kde se potvrzuje minimální věk 60 let. Tarif je opět bez závazku.

Neomezený tarif s 6 GB dat

banner neomezený tarif 6 GB dat

Tento tarif není podmíněný seniorním věkem, ale je tak oblíbený, že by byla škoda na něj neupozornit a nesrovnat si ho. Když už srovnáváme tarify pro seniory, myslíme si, že tento tarif využijí stále aktivní pracující důchodci:

Velkým lákadlem je bonus 2.000 Kč na nový telefon. U tarifu je pak neomezené volání a SMS a pro seniora velmi slušná porce dat 6 GB. Věkový limit zde neplatí a jedná se o tarif bez závazku.

Internetové připojení pro seniory

Jako online srovnávač mobilních tarifů, televizí a internetových připojení úzce spolupracujeme s desítkami poskytovateli internetu. Díky tomu umíme nabídnout tu nejlepší nabídku internetového připojení ve vašem okolí nebo na chatě.

Můžete se setkat s běžnou praktikou od poskytovatelů, a tou je, že vám budou nabízet internetové tarify pro seniory s rychlostí minimálně od 100 Mbit/s. Pro běžné používání internetu, tím myslíme procházení stránek a sociálních sítí, práce s emaily apod., vám stačí úplný základ, tedy 20 Mbit/s.

Pokud ale přemýšlíte o IP televize, tak tam určitě doporučíme vybírat vyšší rychlost (50 Mbit/s by mělo stačit). Ale pro běžné používání popsané výše vám bude stačit základ. Poskytovatelé si jsou totiž dobře vědomi určité neznalosti a budou z vás prostě chtít vylákat více peněz.

Taková běžná cena internetu se pohybuje kolem 399 Kč, ale můžete se setkat i s nižšími cenami. Záleží na lokaci vašeho bydliště nebo jiného místa připojení.

Jste-li rozhodnutí pořídit si k připojení i televizi (IPTV), spojte tyto služby a ušetřete stovky korun měsíčně. Spojte mobilní tarify, televizi a internet do jednoho, přizvěte do balíčku ještě tarif své manželky nebo manžela, sdíleným tarifem se dá ve finále ušetřit už celkem slušná hotovost. O sdíleném tarifu si ještě něco povíme.

Sledování televize IPTV

IPTV (Internet Protocol Television) umožňuje přenos televizního vysílání přes internetovou síť a poskytuje přístup k televizním programům. Bývá k dispozici pouze pro předplatitele a pouze na určitých typech zařízení, jako jsou smart TV, set-top boxy nebo speciální přijímače.

Kvalita TV přenosu může být ovlivněna slabším internetovým připojením, což může vést k sekání obrazu. To může být obzvláště rušivé při sledování sportovních utkání.

Nabídky IPTV u poskytovatelů tarifů je vesměs hodně podobná. Nejzákladnější balíčky obsahují +- 100 vysílacích stanic a jejich cena se pohybuje kolem 399,- měsíčně. Lze pořídit i levnější při různých akcí nebo třeba jen na půl roku. Při spojení služeb lze na IPTV také ušetřit.

S porovnáním televizí vám určitě rádi pomůžeme, stačí zajít na náš web cinkly.cz a přes chat se spojit s naší operátorkou. Můžete také volat na tel: 799 512 512

Rodinný tarif – známý také jako sdílený tarif

Když to vezmeme od základu, abychom si vysvětlili, co to rodinný, nebo také sdílený, tarif je – rodinný tarif umožňuje sdílet mobilní data, minuty pro volání a SMS mezi členy rodiny, kteří jsou zařazeni do tarifu. Tím lze dosáhnout výhody například velkého datového limitu, který by jinak musel mít každý člen rodiny v rámci svého vlastního tarifu.

Mnoho rodinných tarifů poskytuje další výhody, jako například bezplatné volání mezi členy rodiny, slevy na televizní kanály nebo pevný internet. Tyto bonusy vám mohou za měsíc ušetřit nemalé peníze.

Při výběru sdíleného tarifu je důležité zvážit několik faktorů: počet členů v tarifu, jejich individuální potřeby a spotřeby dat, minut volání a SMS, připojení dalších služeb (TV, internet a další…)

S výběrem sdíleného tarifu vám určitě rádi pomůžeme!
Stačí zajít na náš web cinkly.cz a přes chat se spojit s naší operátorkou.
Můžete také volat na tel: 799 512 512 nebo psát na email: info@cinkly.cz