Zcela nová řada Xiaomi Redmi Note 11 přichází na trh

Již koncem ledna byla představena zcela nová řada telefonů Redmi Note, která dle předpokladů z minulosti zapadne na mezinárodní trh a najde si své stále místo. 4 nové modely nadupané technologickým dědictvím této oblíbené značky přicházejí s označením Redmi Note 11 Pro 5G, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S a Redmi Note 1

Xiaomi Redmi Note 11 banner

Ještě výkonnější smartphone Xiaomi Redmi Note 11

Výkon dělá kvalitní smartphone. Redmi Note 11 si bere za úkol být stejně výkonný jako vlajkové lodě v jiné cenové relaci, ale při zachování lepší dostupnosti – nižší ceny. Přichází s vylepšenými funkcemi a specifikacemi. Xiaomi se snažili především vylepšit systém fotoaparátu, protože focení nás baví a mobilním telefonem fotí už skoro každý. Nebaví nás ale zdlouhavé nabíjení, takže proces nabíjení byl urychlen, displej funguje také rychleji. Jedná se tedy o promyšlený typ chytrého telefonu, který se snažil o cílené zlepšení, které dokáže spotřebitel ocenit

mobil Xiaomi Redmi Note 11

Zpět k fotografování

Všechny nové modely Redmi Note, včetně Xiaomi Redmi Note 11, jsou vybaveny primárními senzory, které disponují 108MP čočkou, která dokáže vykreslit vaše fotografie ve vysokém rozlišení a v reálné podobě, plné sytých a pestrých barev. Dynamický rozsah snímače HM2 s použitím dalšího velkého snímače umožňuje tomuto chytrému telefonu používat technologii 9-v-1 pixel binning a také duální nativní ISO. Dosáhnete tak vynikajících výsledků i v tlumeném světle. Trendy portréty hýbou světem sociálních sítí a bez smartphonů by to nešlo. Redmi Note 11 vaše portrétní snímky přirozeně vylepší bokeh efektem.

Abychom si udělali komplexní obrázek o tom, jak budou naše fotografie vypadat, mělo by nás asi zajímat i jak budou vypadat naše makro snímky a široké záběry. S Xiaomi Redmi Note 11 snadno rozšíříte perspektivu svých fotografií o zorný úhel 118 stupňů, při snímání čočkou 8MP. Jemné makro snímky, které se pořizují na bližší vzdálenost, si snadno vyfotíte v kvalitě 2MP. Malým bonusem je pak i hloubkový 2MP fotoaparát. Kromě fotoaparátu bude také záležet na naší šikovnosti a provedení displeje. Snad nás překvapí i jeho nové zpracování?

Xiaomi Redmi Note 11 fotoaparáty

Displej plný zážitků a zvuků

Podle prvotních informací se zdá, že provedení displeje typu AMOLED FHD+ (DotDisplay) nebyl neuvážený krok. Řada chytrých telefonů Redmi Note se může pochlubit vysokou obnovovací frekvencí v hodnotách až 120 Hz (Note 11 – 90 Hz) a vzorkovací frekvencí dotyku až 360 Hz. Jednotlivé přechody na obrazovce tak budou bez zpoždění, animace budou znatelně plynulejší a vaše dotyky prstů budou skutečně přesnější. Velikost displeje u typu Xiaomi Redmi Note 11 je 6,43”.

Jak barevné a jasné tedy budou naše fotografie? Díky širokému barevnému gamutu DCI-P3 získáte živější barvy a detaily, s jasem až 1200 nitů budou zase vaše fotografie čisté a jasné. I za denního světla. Plochý design zpracování umocní vaše prohlížení a každodenní používání. Zvukově vás vtáhnou do dění nebo třeba do hraní her, duální reproduktory, které jsou umístěné v horní a dolní části. Stereo zvuk tak umocní váš volný čas – sledování videí a nebo zmíněné hraní her. 

Bez procesoru není výkon

Za poslední malou zmínku by stál určitě procesor. Jelikož jsme výkon zmiňovali již na začátku, tak bychom v závěru měli zmínit, kdo je tím, kdo Xiaomi Redmi Note 11 výkonnostně pohání. Všechny 4 typy řady Note 11 nemají stejný procesor (pouze Pro a 11S). Tento fotografický premiant je poháněn Snapdragonem 680. Šikovný je svou šetřivostí v oblasti energie – při zachování skvělého výkonu. Ten je podpořen masivní baterií o kapacitě 5 000 mAh, kterou budete nabíjet 33W.

Xiaomi Redmi Note 11 čip

Vždy, když vyjde nová řada chytrých telefonů, tak je skvělou variantou, když je ve vícero modelových provedeních. Každý si tak může najít ten, který mu vyhovuje. Ať už ve výkonu, nabíjení, paměti… Redmi Note vám dává možnost volby! 

  • Boční snímač otisků prstů. 
  • Al Face Unlock – odemykání obličejem. 
  • IR Blaster. 
  • 3,5mm jack pro sluchátka. 
  • Dual SIM + MicroSD. 
banner mobilní služby

Zdroje:

mobilplus.cz/blog/xiaomi-redmi-note-11/

mi.com/global/product/redmi-note-11/