AI nástroj náhledový obrázek

10 AI nástrojů pro efektivnější práci

Je to pouhý rok, co se roztrhl pytel s umělou inteligencí a už dnes existuje nespočet nástrojů, které se těší velké popularitě. Nicméně se ve světě AI skrývají méně známé nástroje, které mají potenciál vám značně usnadnit a zefektivnit vaši práci. V tomto článku se zaměříme právě na tyto méně známé AI nástroje, takže necháme profláknuté giganty jako je ChatGPT, Copilot od Microsoftu či generátor obrázků Midjourney dneska spát.

Flikli – AI nástroj pro tvorbu videa

AI nástroj, který přemění texty na videa, podcasty a audioknihy. S bohatým výběrem přizpůsobitelných AI hlasů, s rozmanitou knihovnou vizuálních a zvukových materiálů si usnadníte tvorbu poutavého audio i video obsahu.

Můžete jednoduše přidat i vlastní obrázky, hudbu a libovolně dílo upravovat, dokud nejste spokojeni s výsledkem. Pokud hledáte snadný přístup k vytváření kvalitního videa, doporučujeme vyzkoušet právě Fliki.

Mistral Large – levnější ChatGPT

AI ChatBot z francouzské dílny podobný ChatGPT. Velmi výkonný, efektivní a (to je velmi příjemné) cenově dostupnější, o 20 % nižší placený plán než u ChatGPT.

Mistral využijete kdykoliv, když hledáte informace, potřebujete pomoc s plánováním a organizací, zpracováním dat, při učení a získávání znalostí z různých oblastí až po řešení komplexních úloh.


umělá inteligence v pc

Umělá inteligence je tu! Co už dnes vše umí?

Umělá inteligence, zkráceně AI, je jako kouzelná kulička, která se pomalu začíná otáčet a mění to, jak fungujeme v digitálním světě. Možná jste o ní slyšeli jako o chatovacím robotovi nebo o tom, jak by mohla ovlivnit naši budoucnost. Ale co to vlastně AI je a jaký má vliv na náš každodenní život?


Magnific AI – více na webu

Máte k dispozici obrázky, fotky či kresby, které chcete použít, ale nemůžete kvůli nízké kvalitě? S Magnific AI změníte nízké rozlišení na skvělé snímky plné detailů. Jednoduché rozhraní a funkce, které vám umožní přizpůsobit detaily obrázku. Úpravy pak vždy povedou k jasnějšímu a ostřejšímu rozlišení. Pro nekomerční účely můžete vyzkoušet zcela zdarma. Placené plány začínají od 39 USD/měsíčně.

Taskade AI – pomocník s tvorbou wireframe

Jde o AI generátor webového wireframu, který zjednodušuje tvorbu designu webových stránek. Umožňuje rychlé a efektivní vytváření vizuálního rozvržení webových stránek. Analyzuje uživatelské chování a trendy v oboru, aby vytvořil wireframy, které jsou optimalizovány pro uživatelské zážitky. To vám ušetří mnoho času a financí. Taskade AI přináší nákladově efektivní řešení pro každého, kdo hledá pomoc s tvorbou nového moderního webu.

Looka – rychlá tvorba nového loga

Potřebujete nové logo? Co vyzkoušet tuto designovou platformu, která vám umožní vytvořit si s pomocí umělé inteligence krásné logo rychle, intuitivně a za pár Kč. AI nástroj Looka vám pomůže zasadit logo do kontextu – dodá vám pokyny pro značku, prvky pro sociální sítě, design vizitek i webové stránky. Skvělý nástroj pro začínající podnikatele, startupy či freelancery, kteří hledají dostupnou cestu k vytvoření či oživení svého brandu.

ukázka tvorby loga

Zkusili jsme vygenerovat logo pro náš blog pomocí AI nástroje Looka.

Quizgecko – AI nástroj pro tvorbu kvízů či testů

Máte rádi kvízy a testy, ale vytvořit je už taková legrace není? S tímto AI nástrojem je to hračka. Quizgecko umí analyzovat váš text a sám navrhne relevantní otázky i odpovědi různého typu. Návrhy můžete přizpůsobit a upravit podle vašich preferencí. Příprava personalizovaných studijních materiálů nebo zábavných testů už nemůže být snadnější. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Face Check ID – ověřování identity

Proklepněte si, co je zač váš nový soused nebo kde všude se zatoulaly vaše fotky. FaceCheck je nástroj pro ověřování identity pomocí rozpoznání tváře. Umožňuje rychle a přesně ověřit totožnost pomocí jediné fotografie. Nejmodernější algoritmy pro analýzu obličejových rysů mohou identifikovat osoby i v různých světelných podmínkách a úhlech, a to ze všech veřejně dostupných zdrojů jako jsou sociální sítě, zpravodajské servery, blogy nebo videa.

Canva Magic Studio – AI nástroj v Canvě

Využijte AI rozšíření v oblíbeném grafickém online nástroji Canva a usnadněte si tvorbu designu a vizuálů. Ať už potřebujete personalizované marketingové materiály, webový design nebo prezentovat produkty, s tímto rozšířením můžete váš obsah snadno obohatit, optimalizovat nebo automaticky upravovat a měnit. Pokud chcete zkusit opravdu intuitivní a snadno použitelný nástroj pro grafiku, je Magic Canva perfektní volba.

Palette – z černobílých foto barevné

Palette je inovativní nástroj pro probarvení černobílých fotografií, vytvořený Emilem Wallnerem, švédským nezávislým výzkumníkem v oblasti umělé inteligence. Tento AI nástroj vám umožní snadno probarvit černobílé historické snímky a oživit tak staré vzpomínky. S miliony uživatelů po celém světě, od důchodců po profesionály přímo z Netflixu, se Palette pyšní jednoduchostí použití a vysokou kvalitou výsledků.

AI nástroj pro obarvení černobílých fotografií.

Remove BG – odstraní pozadí na fotografii

Remove BG je revoluční nástroj, který umožňuje 100% automatické odstranění pozadí z obrázků během pár sekund. Ať už potřebujete obrázek s průhledným pozadím (PNG), přidat bílé pozadí, extrahovat či izolovat objekty, či dokonce vytvořit výřezy z fotografií, remove.bg vám toto vše umožní. AI nástroj je navíc integrovatelný s širokou škálou populárních designových programů, platforem pro elektronický obchod a počítačových systémů prostřednictvím šikovně navržených nástrojů a zásuvných modulů. Pokud potřebujete rychle odstranit pozadí u produktových fotografií pro váš e-shop, remove.bg představuje vhodnou možnost.

Závěrem

V éře digitální transformace AI nástroje přináší revoluční změny v mnoha aspektech práce – od tvorby obsahu až po automatizaci rutinních úkolů. Tyto pokročilé technologie umožňují uživatelům nejen výrazně ušetřit čas a zvýšit efektivitu, ale také nabízejí nové možnosti pro kreativitu a inovace. Ať už je vaším cílem zlepšit kvalitu fotografií, vytvořit poutavé video, navrhnout atraktivní webové stránky, nebo jednoduše zefektivnit pracovní procesy, existuje AI nástroj, který vám může pomoci. Jak se svět AI nástrojů neustále rozrůstá, je důležité zůstat v obraze a využít tyto technologie k posunutí vašich projektů a podnikání na novou úroveň.

Jaké služby vám můžeme nabídnout:
Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
O co byste měli zájem?