fotbalový stadion Premier league

Premier League, Formule 1 nebo HBO se 40 % slevou u T-Mobile

Asi tou hlavní novinkou je, že T-Mobile získal vysílací práva na Premier League. Spolu se Slovak Telekom a DIGI Slovakia mají tyto práva na tři roky.

F1, US Open a největší fotbalové ligy

Dohody se společnostmi Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Czech Republic o distribuci programu CANAL+ Sport zajistily, že bude anglická Premier League předplatitelům k dispozici i v následujících třech letech. O vysílací práva se ucházela i O2 TV Sport, která neuspěla.

S T-Mobile TV lze od srpna nově sledovat Premier League. Vysílací práva má na další tři roky.

Sportovní stanice CANAL+ Sport nabídne prvotřídní fotbal. Uvidíte v akci ty největší hvězdy anglické Premier League, všech 380 zápasů ligy živě v HD kvalitě s českým a slovenským komentářem. Kromě toho nabídne CANAL+ Sport mnoho dalších fotbalových pořadů, včetně pravidelných talk show, předzápasových studií a dokumentů.

banner premier league

Premier Sport 1 a 2 + HBO

Dosavadní vysílatel anglické ligy alespoň oznámil, že rozšiřuje nabídku dalších zahraničních soutěží. V programu stanic Premier Sport 1 a Premier Sport 2 se nově objeví německá Bundesliga, španělská La Liga nebo italská Serie A. Fanoušci se dočkají dalších přenosů i z Ligy mistrů UEFA.

Sledujte sport:

  • v HD kvalitě
  • s českým komentářem
  • pravidelná talk show a další fotbalové
  • Premier League, Liga mistrů, Bundesliga, La liga, Serie A
  • Formule 1
  • US Open
  • HBO základní balíček
  • To celé se 40 % slevou

Více informací zde:

banner Premier league

Zdroje:

idnes.cz/zpravy/mediahub/canal-sport-premier-league-slovensko-t-mobile.A220805_110641_mediahub_jpl

isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-anglie-premier-league/417827/premier-league-v-tv-na-o2-tv-zatim-ne-prenosy-ma-konkurent.html

t-mobile.cz/t-mobile-tv-sport

fotbalportal.cz/ostatni/vse/62230-canal-sport-prinasi-ceskym-a-slovenskym-fotbalovym-fanouskum-anglickou-premier-league/