Hotspot

Hotspot představuje efektivní způsob, jak sdílet internetové připojení mezi různými zařízeními. Aktivováním hotspotu na mobilním telefonu můžete vytvořit přenosnou Wi-Fi síť, kterou mohou využívat i další uživatelé. Tato funkce je užitečná pro situace, kdy potřebujete rychle sdílet připojení na svém telefonu s počítačem, tabletem nebo jiným zařízením. Při vytváření hotspotu můžete nastavit zabezpečení pomocí hesla, což zajišťuje bezpečné připojení. Hotspot je tak praktickým nástrojem pro získání internetu na cestách nebo v situacích, kde běžné připojení není k dispozici.

Návod: Zapnutí hotspotu na mobilu je snadné. Níže najdete podrobný návod:

  1. Nastavení:
    • Otevřete nastavení na svém mobilním zařízení. Můžete najít ikonu ozubeného kolečka, která znázorňuje nastavení.
  2. Připojení a síť:
    • Běžte do sekce „Připojení“ nebo „Síť a internet“, kde by měla být možnost „Hotspot“ nebo „Přenos dat“.
  3. Hotspot a přenos dat:
    • Vyberte možnost „Hotspot“ nebo „Přenos dat“. To vás přivede do nastavení hotspotu.
  4. Zapnout hotspot:
    • Zde bude přepínač nebo volba pro zapnutí hotspotu. Přepněte tuto možnost do polohy „Zapnuto“.
  5. Nastavení hotspotu (volitelné):
    • Můžete si také zvolit další nastavení hotspotu, například jméno sítě a heslo. To je užitečné pro zajištění bezpečného připojení.
  6. Hotspot aktivní:
    • Po zapnutí by měl být hotspot aktivní a připravený ke sdílení internetového připojení.
  7. Připojení na počítači:
    • Na svém počítači vyhledejte dostupné Wi-Fi sítě, najděte název hotspotu, který jste zadali, a připojte se zadáním hesla (pokud jste nastavili).

Nyní byste měli mít aktivní mobilní hotspot a můžete bezdrátově sdílet internet s jinými zařízeními, včetně svého počítače.


Výběr z blogových článků:

nejvýhodnější rodinný tarif

Pomůžeme Vám vybrat nejvýhodnější rodinný tarif

Při výběru rodinného tarifu je důležité zvážit několik faktorů, jako je počet členů v tarifu, jejich individuální potřeby a spotřeby dat, minut volání a SMS.

Zvažte rozdělení služeb mezi členy rodiny. Mladší generace bude jistě více využívat mobilní data než volání. Větší objem volání přihrajte sobě a větší objem dat věnujte dětem. Pak je už na vás, jaké objemy u tarifů zvolíte.