GoMobil operátor

GoMobil – Inovativní tarify přizpůsobené vašim potřebám

Když přichází na výběr mobilního operátora, jedním z nejdůležitějších faktorů je nabídka tarifů a služeb, které odpovídají našim individuálním potřebám. V tomto ohledu se mobilní operátor GoMobil vyniká tím, že přináší širokou škálu tarifů, které jsou přizpůsobeny různým typům uživatelů za přívětivou cenu.

V dnešním rychle se rozvíjejícím digitálním světě je mobilní komunikace klíčovým prvkem naší každodenní interakce. S neustále se zvyšujícím využitím mobilních zařízení a potřebou spolehlivého a kvalitního mobilního připojení vznikají nové možnosti pro mobilní operátory. Jedním z těchto inovativních operátorů je GoMobil.

Představení operátora

GoMobil je česká společnost, která působí v oblasti telekomunikací od devadesátých let. Její činnost se zaměřuje na telekomunikační odvětví, průmyslovou automatizaci, měření a regulaci, informační technologie a vývoj unikátních softwarových aplikací. Společnost je hrdá na svůj český původ a dlouhodobé zkušenosti v těchto oblastech.

GoMobil je známý svým moderním přístupem k mobilní komunikaci a přináší zákazníkům unikátní kombinaci výkonu, spolehlivosti a širokého pokrytí sítě. Pro ty, co chtějí laskavou péči místo nezájmu a tarif podle sebe namísto diktátu, operátor GoMobil je ideální volbou. Společnost se zaměřuje na poskytování prvotřídního zákaznického servisu a nabízí možnost vlastního sestavení tarifu dle individuálních potřeb. S GoMobil nenajdete žádné triky a háčky, pouze kvalitní služby a péči o zákazníka.

75 % zákazníků volí Tarif NA MÍRU

protože si ho mohou nastavit podle sebe a měnit třeba každý měsíc

GoMobil tarify

(Veškeré tarify jsou platné k druhé polovině roku 2023, jejich platnost doporučujeme předem ověřit.)

GoMobil nejoblíbenější tarif

GoMobil druhý nejoblíbenější tarif

GoMobil studentský tarif

GoMobil tarif pro seniory

Otázky a odpovědi ke GoMobilu:

Jaké je pokrytí sítě GoMobil?

GoMobil poskytuje kvalitní služby díky využití technologické platformy sítě T-Mobile, která se vyznačuje vynikajícím pokrytím signálem a nejrychlejší datovou sítí 4G LTE. Tímto zajišťuje spolehlivé a rychlé připojení pro své zákazníky.


Jak si nastavím tarif od příštího měsíce jinak?

V rámci GoMobil samoobsluhy máte plnou kontrolu nad nastavením svého tarifu. Pokud potřebujete pouze změnit nastavení stávajícího tarifu, můžete jednoduše využít konfigurátor a přizpůsobit si tarif podle vašich preferencí. V závislosti na vybraném tarifu máte možnost volby mezi minutami, SMS, daty a také různými doplňky, jako je například možnost neomezeného volání v české síti GoMobil. Tímto získáte flexibilitu a možnost přizpůsobit si svůj tarif podle svých aktuálních potřeb.


Jaká je délka výpovědní lhůty?

Při ukončení telefonního čísla platí výpovědní lhůta ve výši 30 dní. Pokud si přejete přenést své číslo k jinému operátorovi, budete potřebovat Ověřovací kód účastníka (OKU), který je u GoMobilu k dispozici po aktivaci služby v samoobsluze na webových stránkách.

OKU předáte svému novému operátorovi, který zahájí proces přenosu čísla. Vaši službu u GoMobilu ukončí přesně v den úspěšného přenosu telefonního čísla.

Pokud se rozhodnete zcela ukončit službu (telefonní číslo) a nepřenést ho k jinému operátorovi, máte možnost po dobu následujících 30 dní od ukončení se rozmyslet a převést číslo k jinému operátorovi.


Máte-li nějaké další dotazy, neváhejte se na nás obrátit, buď na telefonním čísle:

799 512 512

Infolinka: Po – Pá: 8–17 h
nebo na emailové adrese: info@cinkly.cz

GoInternet – internetové připojení nejen na doma od GoMobilu

(Veškeré tarify jsou platné k druhé polovině roku 2023, jejich platnost doporučujeme předem ověřit.)

Otázky a odpovědi na téma GoInternet:

Jak složité nebo jednoduché je zařídit si GoInternet?

Zařízení GoInternetu je snadné. Stačí, když si ověříte, jestli je u vás GoInternet dostupný, odešlete krátkou objednávku a my už se postaráme o zbytek. Pošleme k vám technika, doručíme nastavený modem a do několika pracovních dní můžete začít surfovat.


Jak je to se smlouvou? Musím se zavazovat?

Smlouva na služby GoInternetu se uzavírá na dobu neurčitou s měsíční výpovědní lhůtou. Je tedy bez závazku a kdykoliv ji můžete snadno vypovědět.


Pomůžete mi s přechodem od jiného poskytovatele?

Rádi. Pošlete nám vaše číslo, abychom vám mohli zavolat a pomoci co nejrychleji surfovat u GoInternetu.


Jak za GoInternet zaplatím?

Za připojení ke GoInternetu se platí zálohově. Každý měsíc vám pošleme zálohový list, jehož zaplacením si připojení předplatíte na následující období. Pokud jste zákazníkem GoMobil a máte aktivní paušální mobilní službu, za GoInternet zaplatíte postpaid fakturou za předešlý měsíc.


Kolik stojí aktivace GoInternetu?

Ať už chcete přejít ke GoInternetu od jiného poskytovatele DSL připojení nebo chcete připojit novou DSL přípojku, aktivační poplatek je zcela zdarma.


Máte-li nějaké další dotazy, neváhejte se na nás obrátit, buď na telefonním čísle:

799 512 512

Infolinka: Po – Pá: 8–17 h
nebo na emailové adrese: info@cinkly.cz

Pár slov na závěr

V současném přeplněném trhu mobilních operátorů dokázal GoMobil vytvořit své vlastní místo díky svému inovativnímu přístupu, spolehlivým službám a silnému zákaznickému servisu. Jeho snaha o poskytování moderních a kvalitních mobilních služeb ho řadí mezi přední hráče v oboru.

Takže pokud hledáte spolehlivého a inovativního mobilního operátora, který vám poskytne rychlé připojení, širokou nabídku tarifů a prvotřídní zákaznický servis, pak je GoMobil tím pravým pro vás. Vstupte do nové éry mobilní komunikace s GoMobil a vychutnejte si všechny výhody moderního připojení na dosah ruky.