Aplikace na dovolenou Top 5

Top 5 aplikací na dovolenou, které možná neznáte

Před blížící se největší sezónou letního cestování vám přinášíme Top aplikace na dovolenou, které vám pomohou plánovat, organizovat a vylepšit vaše cestovatelské zážitky. Aplikace jsou méně známé, a přitom velice užitečné, čtěte dále…

Settle Up – skupinové sdílení výdajů

Aplikace na dovolenou settle up

Settle Up je výborná aplikace na dovolenoupro správu nákladů a sdílení výdajů v rámci skupiny. S touto aplikací můžete snadno sledovat, kdo platil, za co a kolik je každý dlužen. Stačí vytvořit skupinu, zadat platby a aplikace automaticky vypočítá rozdíl mezi platbami a určí, kolik každý člen skupiny dluží nebo má nárok na vrácení peněz. Settle Up tak usnadňuje vyrovnání výdajů na konci dovolené.

Jedním z výhod Settle Up je možnost přidělovat platby do různých kategorií, jako je ubytování, strava nebo doprava. To vám pomáhá udržet přehled o výdajích. Aplikace také umožňuje nastavit různé měny a automaticky přepočítává částky, což je užitečné při mezinárodním cestování. S funkcemi upozornění na nevyřízené platby a možností sdílet účty a vyrovnání je komunikace a transparentnost mezi členy skupiny velmi jednoduchá.

Settle Up vám umožňuje se soustředit na dovolenou a užívat si ji, aniž byste se museli starat o peníze. S touto aplikací je vyrovnání výdajů rychlé, spravedlivé a bezproblémové.

PackPoint – seznam balení na základě vašeho cíle

Aplikace na dovolenou PackPoint

PackPoint je užitečná mobilní aplikace, která vám pomáhá plánovat a organizovat balení pro vaše cesty. Bez ohledu na to, zda se chystáte na dovolenou nebo turistiku, tato aplikace vám poskytne seznam nezbytných věcí na základě vašeho cíle, délky pobytu, plánovaných aktivit a aktuálního počasí.

Jedna z nejlepších funkcí PackPoint je její inteligentní funkcionalita. Když zadáte informace o vaší cestě, aplikace vám navrhne seznam položek, které byste měli zabalit. Seznam zahrnuje oblečení, obuv, hygienické potřeby, elektroniku, léky a další. PackPoint také bere v úvahu místní klimatické podmínky, takže se vyhnete zbytečnému balení.

Flush – mapa veřejných toalet

Flush

Flush je užitečná mobilní aplikacena dovolenou, která vám pomáhá najít nejbližší a nejčistší veřejné toalety ve vašem okolí. Je ideální pro cestovatele, turisty nebo všechny, kteří potřebují rychle najít přístup k hygienickým zařízením.

Flush má jednoduché a intuitivní rozhraní. Po spuštění aplikace vám zobrazí mapu s ikonami, které označují veřejné toalety v okolí. Stačí klepnout na ikonu, která vás zajímá, a zobrazí se vám podrobnosti, jako adresa, hodnocení a případná omezení.

Další skvělou funkcí je možnost filtrování toalet podle specifických požadavků, například přístupnost pro invalidní vozíky nebo přítomnost přebalovacích pultů. To vám umožňuje najít toaletu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

neomezené volání

TouchNote: Gifts & Cards – pošlete pohlednici z cest

Aplikace na dovolenou TouchNote

TouchNote: Gifts & Cards je vynikající mobilní aplikace, která vám umožňuje vytvářet a odesílat kvalitní pohlednice, dárky a přání prostřednictvím vašeho chytrého telefonu. Tato aplikace je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí posílat osobní a originální přání a dárky svým blízkým.

TouchNote nabízí širokou škálu designů, které vám umožní vytvářet úchvatné pohlednice a přání. Ať už jde o svátky, narozeniny, svatby nebo jen výraz lásky a podpory, aplikace nabízí různé styly, šablony a možnosti přizpůsobení, abyste mohli vytvořit dokonalý vzhled.

Aplikace dále nabízí možnost přidávání fotografií a osobních zpráv na pohlednice. Můžete vybrat z fotografií uložených ve vašem zařízení nebo importovat snímky přímo z vašich sociálních médií. Aplikace vám také umožňuje psát vlastní přání, což dává vašim pohlednicím osobní dotek.

TouchNote také nabízí možnost odesílat skutečné dárky spolu s pohlednicemi. Můžete si vybrat z širokého výběru dárků, jako jsou fotoknihy, plakáty, magnetky nebo dokonce květiny, a poslat je spolu s vašimi přáním přímo na adresu příjemce.

Apple iPhone

Spotřeba dat v mobilu

Zvýšená spotřeba dat v mobilu nemusí být jen otravným problémem. Článek přináší detailní návod, jak lépe využívat Wi-Fi, optimalizovat stahování a aktualizace, a mnoho dalších užitečných rad pro efektivní správu dat na vašem mobilním zařízení. Objevte, které aplikace na vašem zařízení spotřebovávají nejvíce dat a jak dlouho vydrží určité množství dat v závislosti na vašem použití. Navíc se dočtete, které programy spotřebovávají nejméně dat při videohovorech.

Currency Converter – směnné kurzy a převod měn

Currency Converter

Currency Converter je užitečná mobilní aplikace, kterou mohou uživatelé snadno používat k převodu měn a sledování aktuálních směnných kurzů. Tato aplikace je skvělým pomocníkem nejen pro cestovatele.

Jednoduché a intuitivní rozhraní je jednou z hlavních výhod Currency Converter. Uživatelé mohou snadno vybrat vstupní a cílovou měnu, zadat částku, kterou chtějí převést, a okamžitě získat výsledek. Aplikace automaticky stahuje nejnovější směnné kurzy z důvěryhodných zdrojů, což zajišťuje přesnost a spolehlivost výpočtů.

Currency Converter také umožňuje sledovat historii směnných kurzů a vytvářet seznamy oblíbených měn. To umožňuje uživatelům sledovat vývoj kurzů a rychle provádět převody podle potřeby. Tato aplikace na dovolenou dokáže pracovat offline, což je ideální pro cestování do oblastí s omezeným připojením k internetu.

BONUS: Turisti jistě ocení tuto appku – Estudánky

Aplikace pro turisty Estudánky

Už samotný název napovídá, Estudánky je aplikace, která vám umožňuje najít a lokalizovat zdroje pitné vody jak v přírodě, tak ve městech. Tato užitečná aplikace vám poskytuje interaktivní mapu, na které jsou přesně vyznačené různé zdroje pitné vody. K dispozici jsou detailní informace o jednotlivých zdrojích vody, krátký popis, lokalita, fotografie, doporučení od hygieny a reference od lidí.

Nebezpečí na internetu na notebooku

Nebezpečí na internetu. Jak vyzrát na rizika online světa?

Hrozí nám dva typy útoků, na nás, co by uživatele, kdy se můžeme stát obětí podfuku či manipulace pod jejichž vlivem sami vyzradíte útočníkovi citlivé informace…