smějící se žena

Prima spustila vysílání stanice Prima Star

Skupina Prima spustila nový televizní kanál s názvem Prima Star, čímž zaokrouhlila počet vlastních celoplošně vysílaných stanic na rovných 10. Těšit se můžete převážně na retro pořady z archivu TV Prima.

„Nový kanál je logické doplnění naší Prima rodiny, za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě. Proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech. Prima STAR bude místem, kde najdou naše seriály, zábavné pořady i reality show rozdělené v přehledných vysílacích blocích, a mohou se tak spolehnout, že je tam najdou každý den ve stejnou dobu,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Diváci si tak užijí převážně retro zábavu v podobě oblíbených pořadů, které jsme byli zvyklí vídat na televizních obrazovkách v posledních 3 dekádách. Zavzpomínat můžete například na osudy seriálového Adama a Evy v rámci Rodinných pout, legendární Jiří Krampol v praxi prověří rčení, že Nikdo není dokonalý, počátky pěveckých soutěží vám připomenou Pavel Trávníček se Sabinou Laurinovou v Carusošou a chybět nebude ani exkurze do českých kuchyní s pořadem Prostřeno.


Přihlásit se k newsletteru

Zajímaly by vás nejlepší nabídky mobilních tarifů, ceny internetu, pojištění a dalších služeb? Stačí zadat svou emailovou adresu níže, jednou měsíčně zasíláme newsletter s nejlepší aktuální nabídkou na trhu:

 

Z odběru newsletterů se můžete kdykoliv odhlásit.



Nový kanál odstartoval své vysílání již dnes ráno. Naladit si ho můžete v DVB-T2, multiplexu 22 pod názvem Prima STAR (na původní pozici Test-1). Pokud si však nevíte rady, Prima pro vás připravila podrobné návody k automatickému i manuálnímu ladění, které najdete na www.star.iprima.cz. Využíváte-li placenou televizi, kanál je prozatím exkluzivně dostupný pouze pro zákazníky T-Mobile TV, do budoucna se však počítá s jeho rozšířením i na další platformy.